28 Ocak 2021 Perşembe

Vatikan Ahlâkı ve Küresel Sömürü Çarkı!

 Vatikan Ahlâkı ve Küresel Sömürü Çarkı!

Rothschild'in mega-kapitalistler grubuna 'ahlaki' güvenilirlik kazandırmak için ortak seçilen Papa Francis, IRONİK OLARAK, Vatikan'ın modern tarihindeki en büyük mali skandalları, dolandırıcılık ve kilise fonlarının kötüye kullanılması gibi olayların içinde yer almaktaydı. Bu, Papa Francis, 2013'te yeni Papa olduğunu ilan ederken, ana görevlerinden birinin skandallarla dolu Vatikan maliyesini temizlemek olacağını açıklamıştı. Oysa bu, altı yıldan fazla bir süre sonra bile henüz yapılmamıştı. Hatta bazı Vatikan gözlemcileri mali yolsuzluğun daha da kötüye gittiğini vurgulamışlardı.

Çözülmekte olan skandal, 2018 yılına kadar Papa'nın fiili Genelkurmay Başkanı ve düzenli sırdaşı olan, Papa'nın onu Azizlerin Davaları Cemaatinden sorumlu Kardinal'e yükselttiği Haziran 2018'e kadar Roma Curia'da kilit bir pozisyon olan Devlet Sekreterliği'nde Genel İşlerin Vekili Becciu, Peter's Pence'deki yoksullar için bağışlar da dahil olmak üzere yıllarca kilise fonlarına, Credit Suisse'den eski bir bankacıyla birlikte seçtiği projelere yüz milyonlarca, hatta milyarlarca dolar yatırım yapmış yani çalmıştı. Üstelik devam eden Vatikan çocuk seks skandallarına adı karışmıştı. İtalyan basını, Papa'nın Becciu'nun şüpheli yatırımlarını bildiğini ve hatta skandallar patlak vermeden önce gizlendiğini yazmıştı. Kasım 2020'de İtalyan polisi Becciu'nun eski Vatikan muhasebecisinin evine baskın düzenlemiş ve 600.000 avro nakit yakalamış ve Vatikan çalışanının yıllar içinde 15 milyon dolarlık sahte fatura aldığını kanıtlamıştı.

Bunun gibi bir geçmişe sahip olan Lynn de Rothschild'in Vatikan'ıyla yeni Kapsayıcı Kapitalizm Konseyi, Klaus Schwab'ın Dünya Ekonomik Forumu ile birlikte dünya ekonomisini 'reform' yapmak için büyük şeytanlıklar planladıklarını hâlâ anlamamak için ahmak olmak lazımdı.[3]

kaynak milli çözüm dergisi 2021 ocak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder