18 Aralık 2020 Cuma

PRAGMATİZİM NEDİR ?

    Pragmatizm: Kendilerini üstün ve seçkin ırk, başka insanları ise, köle ve hizmetçi olarak gören Siyonist Yahudi inancının yeni bir ifadesidir. Bu şeytani inanç ve idealleri için her şey mübah görülmektedir.

        Ülkeleri işgal etmek, isyan ve ihtilalleri körüklemek, anarşi ve terörü desteklemek, savaş ve saldırılar düzenlemek, faiz ve borç kıskacında ezip sömürmek, fuhşu ve uyuşturucuyu yaygın hale getirmek, dostlarına ihanet etmek ve anlaşmaları çiğnemek, pragmatizmin kutsal prensipleridir ve Amerika'nın egemenlik felsefesidir.

        Ele geçirdikleri eğitim sistemleri ve medya tekelleriyle, bütün insanları manevi ve ahlaki doğrulardan, Milli ve insani duyarlılıklardan koparıp, egoist ve pragmatist hale getiren küresel çete (Siyonist çevreler) böylece; yüksek bürokratlardan ülke yöneticilerine... Siyasi liderlerden din rehberlerine... Sivil toplum önderlerinden, profesörlere, herkesi ve her kesimi kendi şeytani amaçları doğrultusunda kiralayıp kullanma imkanını elde etmiştir.

 Pragmatizm; kapitalist ve emperyalist sistemin dinidir. Ekonomik, politik, psikolojik ve ideolojik yönden insanları sömüren Siyonist sermaye tekelinin temelidir. Kendi güdümlerindeki "devlet otoritesi ve kanun hakimiyeti" dirlik ve düzenin vazgeçilmezidir. Bu otoritenin sağlanması için şiddet kullanmak yararlı ve kaçınılmaz görülmektedir. Emperyalizme karşıt fikirleri ve bağımsız faaliyetleri susturmak ve sindirmek için, savaş ve saldırı caizdir... Ve barışın gereğidir!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder