3 Temmuz 2017 Pazartesi

DEEP WEB TÜRK GENÇLİĞİ DEEP WEB İLE ZEHİRLENİRLENİYOR MU?

Deepweb' in ne olduğunu bilineler vardı elbet bilmeyenler bu bölümde açıklamasını yapıcağım bilenler  ise direk ikinci paragraftan devam edebilir.
Deepweb normal tarayıcılar ile özel ayarlar yapmadan asla giremeyeceğimiz kendine has Tor Browser tarayıcısı olan internetin bilinmeyen derin karanlık yüzüdür. İnternette her türlü illegal iş deepweb üzerinden döner.Deepweb üzerinden uyuşturucu satın alabilir yasadışı silah satın alınabilir kiralık katil tutabilir burda belirtmek istemediğim düzeyde videolar izlenebilir eğer  bilgisayardan iyi anlıyorsanız gizli belgelere ulaşabilir aklınıza gelen her türlü pis işi yapabilirsiniz.
TorBrowser yüksek güvenlikli bir tarayıcıdır ve deepweb katman katmandır deepweb üzerinden girebileceğiniz katman sayısı güvenliğinizin kalitesine göre artar .
Devletler dahi pis işlerinde deepwebi kullanmaktadır, deepweb  bitcoin adında bir para birimine sahiptir uyuşturucu vs bu para birimi ile satın alınır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mağlesef pek fazla açıklayıcı olamayacağım  aşşağıda yazdıklarım konusunda bana güveniniz. (mevzu illegal)

Edit:(Bu bahsettiğim gençler arasında üniversitelilerde var)

Ülkemize mağlesef gençler deepweb ten uyuşturucu siparişi vermekte ve  batılılar tarafından zehirlenmektedir.
Ülkemizde uyuşturucunun yasal olmamasından dolayı gençler genellikle internetten toplu uyuşturucu satın alımı yapıp aldıkları uyuşturucuları yol geçmez kervan geçmez yerlerde festival adı altında toplu uyuşturucu kullanımı yapmaktadır.
Bu gençler kendilerine ezberletildiği gibi uyuşturucu kullanımını özgürlük olarak görürler ve devlet uyuşturucuyu engellediği için devleti genellikle sevmezler.
Kendilerine eberletildiği üzere  uyuşturucunun uyuşturucu olduğuna bile inanmazlar şiddetle red ederler.
Bu gençler kendilerine ezberletildiği üzere askerliğe ve savaşa da karşıdırlar inatla dünya barışını savunurlar.
(ohh düşmanlarımız cephede bedavadan 1 asker eksilttiler).
Kendi inandıklarını başkalarına inandırmaya çalışmazlar ama inandıkları konusunda inanılmaz inatçıdırlar tahminimce bu düşünceler aşı teorisinde olduğu gibi aşılanmıştır ve kırması artık güçtür.
Daha 4. boyut kanıtlanmamışken 5. boyutun varlığına inanlar vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder